Icon

Anette Sellmer

Jeg hedder Anette Sellmer, er uddannet bioanalytiker med en overbygning i human assisteret reproduktionsteknologi / IVF, jeg er indehaver af Sellmer Klinik, som jeg har startet fordi jeg ønsker at hjælpe alle de kvinder jeg kan, med at få opfyldt deres ønske om at få et barn. Jeg startede i 1998 i fertilitetsbranchen, hvor jeg har arbejdet både på offentlig og private klinikker, deltaget i alle relevante kurser og kongresser, er derfor meget glad for at kunne byde velkommen her i klinikken.

Det at ønske sig et barn, betyder ikke altid at det lykkes når man selv er parat. Det kan der være mange årsager til, drømmemanden ikke er fundet, stress og jag eller blot det at en graviditet lader vente på sig. Da jeg selv er mor og derfor bekendt med den lykke det er at får børn, ønsker jeg at hjælpe alle der har dette brændende ønske om et barn. Jeg står derfor klar med svar på dine/jeres spørgsmål, målrette behandling samt vejledning både før og efter behandling.

Som sagt har jeg mange års erfaring indenfor fertilitetsbranchen og mit mål er at yde dig/jer en professionel, respekt- og omsorgsfuld behandling, i trygge og rolige omgivelser.

Maj-Britt Mortensen

Jeg hedder Maj-Britt Mortensen. Jeg er uddannet jordemoder. I vil møde mig på telefonen / mailen, til samtaler samt ved inseminationen, hvor jeg vil tage godt i mod dig/jer i vores trygge og rolige omgivelser. Jeg taler dansk, tysk, engelsk og forstår de nordiske sprog.

Mette Karlsen

Jeg hedder Mette Karlsen. Jeg er uddannet sygeplejerske. I vil møde mig på telefonen / mailen, til samtaler samt ved insemination, hvor jeg vil tage godt i mod dog / jer i vores trygge og rolige omgivelser. Jeg taler dansk, engelsk og forstår tysk samt de nordiske sprog.  

Lisbeth Dickmeiss

Jeg hedder Lisbeth Dickmeiss, jeg er uddannet sygeplejerske. I vil møde mig på telefonen og på mailen, til samtaler samt ved inseminationen, hvor jeg vil tage godt imod dig/jer i vores fine og rolige omgivelser. Jeg taler dansk og med glæde tysk og engelsk, jeg forstår også de nordiske sprog.

Vi glæder os til at se dig/jer på Sellmer Klinik.