Icon

Anette Sellmer

Jeg hedder Anette Sellmer, er uddannet bioanalytiker med en overbygning i human assisteret reproduktionsteknologi / IVF, jeg er indehaver af Sellmer Klinik, som jeg har startet fordi jeg ønsker at hjælpe alle de kvinder jeg kan, med at få opfyldt deres ønske om at få et barn. Jeg startede i 1998 i fertilitetsbranchen, hvor jeg har arbejdet både på offentlig og private klinikker, deltaget i alle relevante kurser og kongresser, er derfor meget glad for at kunne byde velkommen her i klinikken.

Det at ønske sig et barn, betyder ikke altid at det lykkes når man selv er parat. Det kan der være mange årsager til, drømmemanden ikke er fundet, stress og jag eller blot det at en graviditet lader vente på sig. Da jeg selv er mor og derfor bekendt med den lykke det er at får børn, ønsker jeg at hjælpe alle der har dette brændende ønske om et barn. Jeg står derfor klar med svar på dine/jeres spørgsmål, målrette behandling samt vejledning både før og efter behandling.

Som sagt har jeg mange års erfaring indenfor fertilitetsbranchen og mit mål er at yde dig/jer en professionel, respekt- og omsorgsfuld behandling, i trygge og rolige omgivelser.

Rikke Elkjær

Jeg hedder Rikke Elkjær, jeg er daglig leder her på klinikken. Jeg har erfaring fra tidligere job i fertilitetsbranchen, er uddannet sygeplejerske og er glad for at kunne byde jer velkomne her hos Sellmer Klinik. I vil møde mig på telefonen og på mailen, til samtaler samt ved inseminationen, hvor jeg vil tage godt imod dig/jer i vores fine og rolige omgivelser. Jeg taler dansk, lidt tysk og rigtigt godt engelsk, jeg forstår også de nordiske sprog.

Mette Karlsen

Jeg hedder Mette Karlsen. Jeg er uddannet sygeplejerske. I vil møde mig på telefonen / mailen, til samtaler samt ved insemination, hvor jeg vil tage godt i mod dog / jer i vores trygge og rolige omgivelser. Jeg taler dansk, engelsk og forstår tysk samt de nordiske sprog.  

Fertilitetskoordinator

Vi glæder os til at se dig/jer på Sellmer Klinik.